6906175465 Βαφειοχώρι - Πολύκαστρο, Κιλκίς krystallos.kwtsakisgeorgios@gmail.com
hero image
 
 
Κρύσταλλος Cleaning
Βιολογικοί Καθαρισμοί & Οικολογική Απολύμανση Κιλκίς - Βιολογικοί Καθαρισμοί Σαλονιών, Στρωμάτων, Χαλιών - Μοκετών & Βρεφικού Εξοπλισμου


Με χρόνια παρουσίας στο χώρο των καθαρισμών, η επιχείρησή μας “Κρύσταλλος Cleaning” η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, είναι δίπλα σας προσφέροντας υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κιλκίς και στην Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μας να ανανεώσουμε τον χώρο σας με βιολογικούς καθαρισμούς, προσφέροντας φρεσκάδα και ασφάλεια χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών - μοκετών καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό βρεφικού εξοπλισμού σε όλο το Κιλκίς και στην Θεσσαλονίκη.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει αποτελεσματικούς βιολογικούς καθαρισμούς. Οι συσκευές και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να επηρεάζουν την υγεία σας.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάθε μέλος της ομάδας μας διαθέτει ειδίκευση στους βιολογικούς καθαρισμούς και είναι αφοσιωμένο στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Κατανοούμε την αξία του χρόνου σας και είμαστε εδώ για να παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τον καθαρισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για επαγγελματικούς χώρους.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το Κιλκίς και στην Θεσσαλονίκη.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6906175465
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ