6906175465 Βαφειοχώρι - Πολύκαστρο, Κιλκίς krystallos.kwtsakisgeorgios@gmail.com
hero image

 

Καθαρισμοί Οικιών - Επαγγελματικών Χώρων
Κρύσταλλος Cleaning Συνεργείο Καθαρισμού Κιλκίς


Για τον καθαρισμό και την υγιεινή του χώρου σας, ένα είναι το όνομα Κρύσταλλος Cleaning.

 

Το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας Κρύσταλλος Cleaning η οποία εδρεύει στο Κιλκίς, διαθέτοντας μεγάλη πείρα σας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό στο Κιλκίς και τις γύρω περιοχές.

Όποιο και να είναι το μέγεθος του χώρου σας, βάσει των δικών σας απαιτήσεων ξεπερνάμε τις προσδοκίες και σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες καθαρισμού στις πιο οικονομικές τιμές.

Βασική μας αρχή, είναι να σεβόμαστε το χώρο σας και να τον φροντίζουμε με συνέπεια κι ευαισθησία, σαν να είναι το δικό μας. 

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε:

 Οικίες

 Πολυκατοικίες

 Επαγγελματικούς Χώρους

 Γραφεία κ.α.

  

Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, το Κιλκίς, τις γύρω περιοχές και την Θεσσαλονίκη. Η πολιτική της εταιρείας μας έχει να κάνει με την προσφορά λύσεων που ταιριάζουν σε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, μέσα στο χρονικό πλαίσιο που από κοινού έχουμε ορίσει μαζί του.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε σχεδιάζονται και υλοποιούνται με κάθε λεπτομέρεια από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Συνεργείο Καθαρισμού Κρύσταλλος Cleaning
Βαφειοχώρι - Πολύκαστρο Κιλκίς
Τηλ: 6906175465